Tukineuvonta

Varmistamme, että tukihakemuksesi on täytetty oikein!

Wejjon Tili tarjoaa kattavaa tukineuvontaa yrityksille, erityisesti EU-tukien hakemiseen ja hallinnointiin. Olemme erikoistuneet maataloustukiin ja meillä on vahva osaaminen maatalousalan tukiasioista. Tukineuvontapalvelumme avulla voit hyödyntää kaikki mahdollisuudet, joita EU-tukirahoitus tarjoaa yrityksellesi.

Autamme sinua tukihakemusten laatimisessa ja varmistamme, että kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet ovat mukana hakemuksessa. Tukihakemusten laatiminen voi olla monimutkainen prosessi, mutta asiantuntijamme ovat täällä opastamassa sinua joka vaiheessa. Tavoitteemme on tehdä tukihakemusten prosessista mahdollisimman sujuva ja vaivaton sinulle.

Olemme apunasi myös rahoituksen saamisen jälkeen

Neuvomme myös tukien hallinnoinnissa ja raportoinnissa. Kun tuki on myönnetty, autamme sinua seuraamaan tukiehdot täyttymistä ja laatimaan tarvittavat raportit tukien käytöstä. Näin varmistamme, että kaikki tukiehtojen vaatimukset täyttyvät ja vältämme mahdolliset sanktiot.

Wejjon Tili tarjoaa myös yleistä neuvontaa EU-tukimahdollisuuksista ja niiden hyödyntämisestä yrityksesi toiminnassa. Meidän avullamme voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja hyödyntää täysimääräisesti kaikki saatavilla olevat tukimahdollisuudet.