Kirjanpito

Kirjanpitopalvelut jo 30:n vuoden kokemuksella

Wejjon Tili tarjoaa kattavia kirjanpitopalveluita yrityksille ja yrittäjille. Kirjanpitopalvelumme sisältävät kirjanpidon, palkanlaskennan, laskutuksen, reskontran ja tilinpäätökset. Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, joten räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, meiltä saat aina henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua.

Paketti räätälöidään tarpeeseesi

Kirjanpidon peruspalveluihin kuuluvat talousraporttien laatiminen ja kirjanpitomateriaalien käsittely. Palkanlaskentapalvelumme varmistaa, että työntekijöidesi palkat lasketaan oikein ja ajallaan. Hoidamme myös laskutuksen puolestasi, jotta voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan. Reskontrapalvelumme pitää huolen, että saatavat ja ostovelat pysyvät ajan tasalla ja että rahankiertoa voidaan seurata tehokkaasti. Tilinpäätöspalvelumme auttaa sinua laatimaan tilinpäätöksen ja varmistaa, että se täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset.

Tavoitteemme on tehdä kirjanpidosta mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta asiakkaillemme.

Meiltä onnistuu niin perinteinen paperitositteisiin perustuva kirjanpito kuin myös nykyaikainen sähköinen kirjanpito. Meille on mahdollista toimittaa kaikki kirjanpitoon tarvittava materiaali myös kuvaamalla kännykällä, jolloin papereita ei tarvitse kuljetella erikseen.

Olemme täällä tukemassa sinua kaikissa taloushallinnon tarpeissasi, jotta voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja menestymiseen.